Taxigarantie

Taxivervoer Den Haag en Taxivervoer Rijswijk bieden u de gegarandeerde Taxigarantie aan. U betaalt hiervoor niets extra en u kunt er vanuit gaan dat u verzekerd bent van de onderstaande punten.

1. Betrouwbaar taxivervoer
2. Nette taxichauffeurs
3. Afspraak=afspraak
4. Schone triple A taxi
5. Stiptheid
6. Zakelijk scherpe taxi tarieven
7. Pinnen in de taxi, creditcard accepted.

Woont u in Rijswijk of Den Haag, zoekt u een taxi? Taxivervoer Den Haag of Taxivervoer Rijswijk is de beste keuze!

Als u een taxi besteld, wilt u uiteraard met een nette auto vervoerd worden. U verwacht een schone auto, een chauffeur die niet rookt of in zijn auto laat roken.  De auto moet van binnen schoon zijn en het liefst ook aan de buitenzijde. Zeker van zakelijke taxi mag u dit verwachten. Het verschil in prijs en kwaliteit tussen onze taxi's en bijvoorbeeld een Uber komen wij dagelijks tegen. De klant die met taxi van Uber rijdt, merkt al direct het verschil op. Bij ons is de klant een gast en hij of zij mag verwachten dat de taxi aansluit bij de wensen.

Onze chauffeur hebben ruime ervaring, spreken de taal en weten natuurlijk de weg. De kortste route naar uw bestemming. Door de jarenlange ervaring kan uw taxi Den Haag prima inschatten op tijd. Hoe laat bent u op uw bestemming. Dat is natuurlijk belangrijk voor. En dit geld voor zakelijke taxiritten, maar ook voor particulieren.

Daarom hanteren wij al jaren mobiele pin, voor bankcards en creditcards. Direct veilig in de auto betalen, zonder contant geld. Dat betekent voor de zakelijk rijder gemak, direct met de company card afrekenen. Een bonnetje erbij en uw rit is afgehandeld.

Daarom hebben wij de Taxigarantie ingesteld. Hiermee leggen wij onszelf regels op, die u zou verwachten. Een taxi in Den Haag moet voor een goede een beleving zorgen. Noem ons ouderwets, wij vinden het service!

phone